Tarieven in de tandheelkunde
De prestaties en tarieven in de tandheelkunde voor 2018 zijn door de Nederlandse Zorgautoriteit in overleg met de tandheelkundige vakverenigingen, het ANT en KNMT vastgelegd. Download hieronder de prestaties en tarieven:
Download hier de prestatie- en tariefbeschikking
 
Uw nota
Uw nota bestaat uit prestatiecodes die u kunt terugvinden in bovenstaande prestatiebeschikking. De tandarts brengt deze prestaties middels codes aan op uw nota. Het kan zijn dat uw nota uit meerdere codes is opgebouwd. Daarnaast kan het zijn dat er bij bepaalde codes techniekkosten zijn bijgezet. Dit gaat dan om werkzaamheden die door een tandtechnieker zijn gedaan. Denk hieraan aan bijvoorbeeld een kroon of een prothese.
Onze praktijk werkt samen met Tandtechnisch laboratorium Excent Haaglanden.: 
Download hier de prijslijst van Excent
 
Verzorging van Uw nota
Wij besteden Uw nota uit aan het factureringsbedrijf Famed. Zij zullen de nota opmaken. Het deel dat door uw verzekering vergoed wordt, zullen zij rechtstreeks bij Uw zorgverzekeraar declareren. Eventuele restnota’s worden naar Uw adres gestuurd. Heeft u geen aanvullende zorgverzekering, of is uw budget overschreden, dan ontvangt u een nota met het volledige bedrag.
Voor vragen over Uw nota kunt u terecht bij 
Famed, of bel de praktijk: 015-3808989
tray button
play pause