Martijn van Mierlo

Ik ben Martijn van Mierlo­­. In juni 2000 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de KUL (Katholieke Universiteit Leuven) in België.

Ik ben opgegroeid in het Oosten van het land, Ootmarsum. Omdat er in Nederland een grote kans is dat je uitgeloot wordt voor de studie, ben ik na het VWO naar België gegaan om daar tandheelkunde te studeren. Ik heb daar samen met mijn collega Coen Sieben mijn tandartsdiploma behaald. Daarna ben ik naar Den Haag verhuisd.

De eerste 8 jaar na mijn studie heb ik in verschillende praktijken gewerkt en allerlei tandheelkundige nascholing gevolgd. In december 2008 nam ik de praktijk in Schipluiden over, toen nog onder de naam Tandartspraktijk Van Mierlo.

In 2014 is tandarts Coen Sieben bij mij in de praktijk komen werken. Inmiddels voeren we de praktijk samen onder de naam Tandartspraktijk Van Mierlo & Sieben.

Wij hopen nog jaren de tandheelkundige zorg in Schipluiden en Midden-Delfland te kunnen bieden. De wens van de patiënt staat bij ons hoog in het vaandel, samen komen we altijd wel tot een bevredigende tandheelkundige oplossing.

 

Martijn van Mierlo

 

BIG-registratienummer: 19053304602